ua en ru

Аллеров відсторонив командира військової частини в Кривому Розі за марш військових з радянськими прапорами

Аллеров відсторонив командира військової частини в Кривому Розі за марш військових з радянськими прапорами Фото: у Кривому Розі нацгвардійці пронесли радянський прапор (facebook.com/romabra)

Командира відсторонено у рамках службового розслідування з приводу використання військовослужбовцями радянської символіки під час параду

Командувач Національної гвардії України (НГУ) відсторонив від виконання обов'язків командира Криворізької військової частини В'ячеслава Мельника. Відсторонення здійснено у рамках службового розслідування з приводу участі військовослужбовців частини у заході, де було використано радянську символіку, передає прес-служба Нацгвардії.

"Національна гвардія України продовжує службове розслідування по факту участі військовослужбовцями Національної гвардії України у Кривому Розі у заходах з нагоди 74-ї річниці звільнення міста від німецьких загарбників з використанням радянської символіки. В ході розслідування командувач НГУ генерал-полковник Юрій Аллеров відсторонив від виконання обов'язків командира військової частини 3011 полковника В'ячеслава Мельника.

Командувач Національної гвардії України відсторонив від виконання обов'язків командира Криворізької військової частини ...

Опубліковано Vadym Holub 28 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 22 лютого 2018 року у Кривому Розі нацгвардійці взяли участь у ході з нагоди річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників. Поруч з українським прапором військові несли прапор СРСР із відповідною радянською символікою.