ua en ru

Командування залякує бойовиків на Донбасі розвідувальною діяльністю сил АТО, - розвідка

Командування залякує бойовиків на Донбасі розвідувальною діяльністю сил АТО, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовиків залякують з метою запобігання пияцтва на передових позиціях

З метою запобігання пияцтва передових позиціях бойовиків на Донбасі залякують розвідувальною діяльністю сил антитерористичної операції. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"З метою підвищення пильності, готовності та запобігання повального пияцтва на передових позиціях у вихідні дні командуванням окремих частин ЗС РФ поширюється неправдива інформація про діяльність розвідувальних груп сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Командування залякує бойовиків на Донбасі розвідувальною діяльністю сил АТО, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки у Facebook

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що у бойовиків на Донбасі вибухнув автомобіль, в якому зберігалася зброя і боєприпаси, в інциденті звинуватили сили АТО. Згідно з повідомленням, в районі розміщення тилового підрозділу 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК внаслідок самозаймання вибухнув вантажний автомобіль, в якому на час роботи комісії за вказівкою командира полку ховалися зброю і боєприпаси.