ua en ru

Командування РФ посилило заходи за зрив "призовної кампанії" ДНР/ЛНР, - розвідка

Командування РФ посилило заходи за зрив "призовної кампанії" ДНР/ЛНР, - розвідка Фото: новобранці

Найбільш проблематичним є комплектування полку морської піхоти Новоазовська

Командування Російської Федерації віддало розпорядження про посилення заходів проти військкоматів на тимчасово непідконтрольних Україні територіях за зрив "призовної кампанії" ДНР/ЛНР. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки міністерства оборони України в Facebook.

"Російським окупаційним командуванням віддано розпорядження про посилення заходів щодо представників місцевих військкоматів за зрив набору молодого поповнення для проходження військової служби у складі з'єднань та частин 1, 2 АК", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, найбільш проблематичним є комплектування передових підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, в результаті масового звільнення військовослужбовців, які достроково розірвали контракти, виявивши небажання продовжувати військову службу.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 17 травня Представниками коміс...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву розвідки, що на тимчасово непідконтрольної Україні території Донецької області в результаті помилкового обстрілу власних позицій загинули 4 бойовика, 3 отримали поранення.