ua en ru

Командування РФ на Донбасі відмовляє військовим у наданні відпусток, - розвідка

Командування РФ на Донбасі відмовляє військовим у наданні відпусток, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Один з російських офіцерів через відмову у відпустці намагався здійснити самогубство

Російське командування на окупованому Донбасі відмовляє військовослужбовцям у наданні відпусток. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ зростає кількість випадків ухилення від військової служби серед молодших офіцерів, що змусило російське командування припинити надання їм відпусток з виїздом на територію Росії, у т.ч. у разі смерті близьких родичів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, повідомляється, що один з російських офіцерів через відмову командування надати йому відпустку намагався здійснити самогубство.

"Офіцер 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, лейтенант Єфименко Костянтин Олександрович, через відмову командування надати йому відпустку за сімейними обставинами з виїздом до РФ, намагався здійснити самогубство нанесенням собі ножового поранення грудної клітки. Офіцера доставлено до лікарні м. Кадіївка", - йдеться у повідомленні.

Командування РФ на Донбасі відмовляє військовим у наданні відпусток, - розвідка

Фото: запис у Facebook Головного управління розвідки Міноборони

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі внаслідок вживання наркотиків помер один військовий РФ, ще 5 госпіталізовано.