ua en ru

Командування бойовиків заборонило звільняти військових РФ зі служби на Донбасі, - розвідка

Командування бойовиків заборонило звільняти військових РФ зі служби на Донбасі, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

Таке розпорядження призвело до відмови виконання наказів й сутичок з кадровими офіцерами

Командування бойовиків на Донбасі заборонило звільняти військовослужбовців Російської Федерації зі служби по закінченню дії контракту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Командувачем Центру територіальних військ (Новочеркаськ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ віддано письмове розпорядження про заборону звільнення військовослужбовців з військової служби по закінченню дії контракту з метою підтримання бойової готовності та збереження чисельності особового складу з’єднань і частин російських окупаційних військ на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, таке розпорядження викликало обурення серед військових РФ, які перебувають на передових позиціях та на полігонах, і призвело до відмови виконання наказів й сутичок з кадровими офіцерами ЗС РФ.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 24 січня Командувачем Центру ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 24 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканців окупованого Донбасу примушують проходити "військову службу".