ua en ru

Командування бойовиків на Донбасі встановило патрулі поблизу місць продажу алкоголю, - розвідка

Командування бойовиків на Донбасі встановило патрулі поблизу місць продажу алкоголю, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

Видача "заробітної плати" військовим РФ призвела до різкого збільшення випадків зловживання спиртним

Командування бойовиків на Донбасі встановило патрулі поблизу місць продажу алкоголю. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, через хвилю обурення у підрозділах військових РФ на Донбасі, що виникла через перенесення терміну грошових виплат, командування почало видачу “заробітної плати”, що призвело до різкого збільшення випадків зловживання спиртним та порушень військової дисципліни.

"Для недопущення подальшого погіршення ситуації, командуванням окремих частин прийнято рішення щодо виставлення патрулів поблизу місць продажу алкогольних напоїв, а офіцерам заборонено покидати місця розташування частин протягом одного тижня", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупований Донбас прибула комісія Генерального штабу Збройних сил Російської Федерації для розслідування корупції у військових підрозділах.