ua en ru

"Командир роти" бойовиків ДНР влаштував перестрілку з підлеглими, 2 поранених госпіталізовані

"Командир роти" бойовиків ДНР влаштував перестрілку з підлеглими, 2 поранених госпіталізовані Фото: Дмитро Тимчук

Ще два бойовика дезертирували

"Командир роти" бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) влаштував перестрілку з підлеглими, двоє поранених госпіталізовано. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"В "5-й омсбр" ДНР зафіксована перестрілка "командира роти" терористів зі своїми підлеглими. В результаті застосування вогнепальної зброї "командиром" на ґрунті конфлікту і відкриття вогню у відповідь підлеглими, двоє поранених госпіталізовані, ще два бойовика дезертирували", - йдеться в повідомленні.


Також повідомляється, що в ДНР розгортається масштабна кампанія по боротьбі з "контрабандою лікарських засобів" з території, контрольованої Україною.

"У підрозділи бойовиків, які здійснюють огляд і перевірку громадян та автотранспорту, що в'їжджає в окуповані райони, надійшла вказівка посилення огляду на предмет ввезення ліків", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, у середовищі "правоохоронців ДНР" вважають, що подібна кампанія пов'язана з налагодженням "керівництвом" ДНР організованої контрабанди ліків з території РФ.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Российско-террористические войска, не снижая активности, неск...

Posted by Dmitry Tymchuk on Tuesday, March 29, 2016

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики заарештували 10 жителів Макіївки, підозрюючи їх в участі в "диверсійних групах" ЗСУ.