ua en ru

Команда SIXT UKRAINE планує взяти участь в 11 гонках у 2012 р

Команда SIXT UKRAINE планує взяти участь в 11 гонках у 2012 році. Про це в ході прес-конференції повідомив лідер команди SIXT UKRAINE Вадим Нестерчук, передає кореспондент РБК-Україна.

"Цього року хороший і цікавий сезон, ми спробуємо виграти кубок світу в категорії Production. У нас буде дуже багато гонок. По старту ми зараз ще визначаємося. Можливо, італійська баха. Основна для нас гонка в Абу-Дабі - Abu Dhabi Desert Challenge; виходячи з цієї гонки, буде ясне, як ми поїдемо наступний сезон", - повідомив Нестерчук.

Крім того, за його словами, якщо команді вдасться виграти кубок світу, швидше за все, готуватимуть автомобіль на Дакар наступного року.

Також команда готує заміну автомобіля для категорії Super Production. "Якщо ми підберемо автомобіль, то чим раніше ми включимося в гонку, тим краще. Перший для нас може бути "Шовковий шлях" в липні або в Марокко в червні", - сказав Нестерчук.

Він відзначив, що команда цього року планує виступити, окрім Дакара (Аргентина, Чилі, Перу), в Італії (баха), ОАЕ (рейд), Катарі (баха), Тунісі (рейд), Португалії, Іспанії, Марокко (рейд), Росії (рейд), і залежно від сезону може бути баха Угорщини і Польщі і Ралі Фараонів в Єгипті.