ua en ru

Команда Порошенка та ФК "Динамо" почали відновлювальні роботи у центрі Києва

Команда кандидата в Президенти України Петра Порошенка та ФК "Динамо" відновлюють центр Києва.

Команда кандидата в Президенти України Петра Порошенка та ФК "Динамо" відновлюють центр Києва. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

Так, відновлювальні роботи розпочалися на початку квітня - після закінчення 40 днів жалоби за загиблими під час зіткнень на вул. Грушевського та Майдані Незалежності.

Зокрема, ФК "Динамо" реконструював колонаду, а ремонтники вже замостили тротуари, а також частини вулиці, вільні від барикад.

Нагадаємо, що 25 січня у своєму виступі зі сцени Майдану Петро Порошенко заявив, що докладе максимум зусиль для якнайшвидшого відновлення частини вул. Грушевського та стадіону "Динамо" ім. Валерія Лобановського, як тільки конфлікт буде вирішений на користь тих, хто відстоював свою позицію на Майдані. У свою чергу президент "Динамо" Ігор Суркіс також заявив про готовність відновити пошкоджені ділянки стадіону.

Команда Порошенка початку роботи 4 квітня і поклала бруківку на ділянках від Парламентської бібліотеки до стадіону. Також частково були профінансовані роботи по викладання бруківки біля філармонії. Робота може бути закінчена, коли барикади розберуть після 25 травня - дати президентських виборів. До того часу роботи по відновленню вулиці будуть вестися тільки на вільних ділянках.