ua en ru

У Коломиї сталася стрілянина, є постраждалі

У Коломиї сталася стрілянина, є постраждалі Ілюстративне фото (pixabay.com)

За вказаним фактом порушено кримінальне провадження

У Коломиї (Івано-Франківська область) сьогодні, 5 вересня 2018 року, сталася стрілянина, внаслідок чого постраждали дві людини. Про це повідомляє місцевий телеканал NTK TV.

Як зазначається, стрілянина у Коломиї сталася сьогодні близько 16 години на вулиці Чайковського. Правоохоронцям повідомили, що на вказаній вулиці чути постріли і кілька невідомих осіб між собою ведуть перестрілку.

Правоохоронці встановили, що з місця події з пораненнями нижніх кінцівок було госпіталізовано двох осіб. Наразі їх оперуюють.

За вказаним фактом порушено кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Начальник місцевої поліції Остап Білейчук повідомив, що попередньо стріляли із гладкоствольної і травматичної зброї. Він також додав, що конфлікт виник на бульварі Лесі Українки, згодом він переріс у суперечку із застосуванням зброї.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в одному з готелів міста Хуст на Закарпатті 30 серпня стався конфлікт із застосуванням зброї. Один з учасників конфлікту отримав кульове поранення і був госпіталізований.

Також повідомлялося, що 28 серпня в Одесі на стоянці біля закладу швидкого харчування стався конфлікт зі стріляниною, один з учасників інциденту отримав травму голови в результаті бійки.