ua en ru

У Коломиї відкрився завод німецької компанії

У Коломиї відкрився завод німецької компанії Фото: Петро Порошенко (прес-служба президента)

У Коломиї відкрили завод з виробництва кабельних мереж для автомобілів

Президент України Петро Порошенко у ході робочого візиту прибув до Коломиї (Івано-Франківська область) на відкриття заводу з виробництва кабельних мереж для автомобілів, передає пресс-служба президента.

Повідомляється, що в Коломиї один з найбільших в світі виробників кабельних мереж для автомобілів - німецька компанія LEONI, відкрила завод на кілька тисяч робочих місць.

"Сьогоднішня подія є важливим, особливо, якщо врахувати, що концерн LEONI - один з найбільших в світі виробників електричних кабельних мереж. Ключовими замовниками продукції LEONI вже є такі автогіганти, як "Дженерал Моторз", "Фольксваген", "Ауді", "Порше", "Ламборжіні" та інші елітні марки автомобілів", - сказав президент, додавши, що без українців сьогодні це буде зробити складно.

Порошенко зазначив, що до 2021 року в Коломиї буде створено 5 тис. робочих місць, а вже зараз їх кількість дорівнює 800.

"Хочу окремо подякувати компанії LEONI, яка одна з перших повірила Україні, голосувала доларом, євро, створює нові робочі місця, вірить у конкурентну спроможність держави", - сказав президень

Відкриття німецькою компанією LEONI чергового заводу в Україні - у Коломиї, що на Івано-Франківщині - це свідчення того, що в нашій державі змінився інвестиційний клімат, ставлення до людей.

Опубліковано Петром Порошенком 29 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше у Львівській області в місті Броди сьогодні, 30 серпня 2017 року, відкрито завод по виготовленню продукції для концерну BMW.