ua en ru

Коломойський запропонував призначити британця Роллінза головою правління "Укрнафти", - нардеп

Коломойський запропонував призначити британця Роллінза головою правління "Укрнафти", - нардеп Фото: Марк Роллінз

Кандидатуру Марка Роллінза пропонує Коломойський

Український бізнесмен Ігор Коломойський запропонував призначити британця Марка Роллінза головою правління ПАТ "Укрнафта". Відповідний документ з пропозиціями акціонерів "Укрнафти" опублікував на своїй сторінці в Facebook народний депутат Сергій Лещенко.

Кіпрські компанії Littop Enterprises Limited, Dridgemont Ventures Limited і Bordo Management Limited "...подають на розгляд загальних зборів акціонерів ПАТ "Укрнафта", скликані на 22.07.2015 року, пропозиція щодо кандидатів у члени Наглядової ради, Ревізійної комісії та Голови Правління ПАТ "Укрнафта" і пропонують обрати: на посаду голови правління ПАТ "Укрнафта" наступного кандидата - Марк Роллінз", - йдеться в документі.

Коломойський запропонував призначити британця Роллінза головою правління "Укрнафти", - нардеп

Фото - Коломойський пропонує призначити Марка Роллінза главою "Укрнафти"

"Коломойський вніс у раду Укрнафти переможця конкурсу з відбору керівника компанії", - прокоментував Лещенко.

Нагадаємо, раніше ряд ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляли, що комітет з призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств (Національний комітет Кабміну) на фінальному етапі конкурсу відібрав Марка Роллінза претендентом на посаду голови правління ПАТ "Укрнафта".

В "Нафтогаз" підтверджували, що "Укрнафту" може очолити саме громадянин Великобританії.

Зазначимо, Роллінз є президентом "Бі Джі Казахстан", яка є частиною "Бі Джі Груп", провідної міжнародної енергетичної компанії, що спеціалізується на діяльності, пов'язаної зі всім циклом виробництва природного газу. Він відповідає за всю діяльність "Бі Джі Груп" в Центральній Азії.