ua en ru

"Укрнафту" може очолити громадянин Великобританії, - "Нафтогаз"

"Укрнафту" може очолити громадянин Великобританії, - "Нафтогаз" Фото: "Укрнафта"

Всього у конкурсному відборі взяли участь понад 80-ти претендентів з різних країн світу

Публічне акціонерне товариство "Укрнафта" може очолити громадянин Великобританії, якого вибрав Номінаційний комітет Кабміну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Нафтогазу".

"Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств (Номінаційний комітет КМУ) обрав переможцем конкурсу громадянина Великобританії, який обіймав керівні посади в найбільших нафтогазових компаніях світу", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що загальний досвід роботи обраного кандидата на керівних посадах в нафтогазовій галузі становить більше 25 років.

Всього у конкурсному відборі взяли участь понад 80-ти претендентів з України, Великобританії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Грузії, Норвегії і Данії.

"Хочу подякувати всім членам Конкурсної комісії та Номінаційного комітету за дієву допомогу в виборі кандидата на посаду голови "Укрнафти". Процес був довгим та непростим, але, сподіваюсь, успішним. Наступним йде не менш цікавий етап - визначення грошової винагороди для обраного кандидата та підписання контракту", - прокоментував конкурсний відбір глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв.

Хочу подякувати всім членам Конкурсної комісії та Номінаційного комітету за дієву допомогу в виборі кандидата на посаду ...

Posted by Андрей Коболев on 10 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній російський бізнесмен Євген Чичваркін не стане главою "Укрнафти", обраний інший іноземець.