ua en ru

Коломойський звинуватив Абромавичуса в некомпетентності, - нардеп

Коломойський звинуватив Абромавичуса в некомпетентності, - нардеп Фото: Ігор Коломойський

Екс-голова Дніпропетровської ОДА назвав міністра "мавпою"

Власник групи "Приват" Ігор Коломойський на засіданні наглядової ради ПАТ "Укрнафта" звинуватив міністр економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса в некомпетентності, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я акціонер цієї компанії і мені плювати, звідки привезли цю мавпу - з Литви або звідки! Він проявив свою некомпетентність у питанні нафти і нафтопродуктів", - заявив Коломойський на засіданні Наглядової ради.

Коломойський звинуватив Абромавичуса в некомпетентності, - нардеп

Засідання Наглядової ради "Укрнафти", фото Мустафи Найєма

Крім цього, на засіданні член наглядової ради Петро Столяр спробував з'ясувати у голови правління компанії Пітера Ванхеке, чому "Укрнафта" продавала газовий конденсат за заниженими цінами. Після чого Коломойський вступив у перепалку зі Столяром. "Ви що, рамси поплутали?!", - обурено заявив олігарх.

Також Коломойський зажадав, щоб виконавчий директор "Нафтогазу" Андрй Пасешник залишив засідання, перед тим пригрозивши йому тюремним ув'язненням. "А ви в аукціонної комісії працюєте? Бо вас посадять як Юлію Володимирівну! І чотирма роками не обійдетеся", - сказав Коломойський.
Також відзначимо, що Коломойський насилу пройшов в будівлю НАК "Нафтогаз України". За словами очевидців, його не хотіла пропускати в будинок охорона.

Відзначимо, за словами Коломойського, "Нафтогаз" заборгував "Укрнафті" 50 млрд грн.