ua en ru

Коломойський: із Фірташем не бачуся, із Григоришиним спілкуємося, а з Льовочкіним листуємося смс-ками

Коломойський: із Фірташем не бачуся, із Григоришиним спілкуємося, а з Льовочкіним листуємося смс-ками Фото: Ігор Коломойський

Власник групи "Приват" розповів про відносини з українськими олігархами

Екс-голова Дніпропетровської ОДА, власник групи "Приват" Ігор Коломойський розповів про свої відносини з іншими українськими олігархами. Про це йдеться в матеріалі РБК-Україна "Ігор Коломойський: про Порошенка, сусідів за списком Forbes, МАУ і "Укрнафту"".

Дмитром Фірташем (главою Group DF і головою ради Федерації роботодавців України, - ред.) не бачуся. Я його бачив востаннє восени 2013 року. У (Григорія) Суркіса на дні народження. А ми так особливо і не спілкувалися", - зазначив Коломойський.

На відміну від Фірташа, з російсько-українським олігархом Костянтином Григоришиним у власника групи "Приват" складаються більш тісні відносини. "Зараз Костянтин Григоришин поїхав на канікули, а так ми спілкуємося, досить періодично. Пару раз на місяць точно бачимося. Чи стала впливовість Григоришина більше, порівняно із часами Януковича? Ну так, напевно, він став більш впливовим", - розповів Коломойський.

Що стосується нардепа від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна, то у екс-губернатора з ним також "хороші відносини".

"Із Сергієм Льовочкіним листуємося смс-ками. У нас з ним завжди були хороші відносини. Коли вибори закінчилися, то я йому написав: "Можемо перейти до мирного життя". Зараз, перед тим як почалися вибори, я йому знову написав: "Вибори почалися, будемо як минулого разу або якось по-іншому?". Він відповів: "Давайте якось по-іншому". Ок, будемо по-іншому, більш коректно", - розповів Коломойський.

Нагадаємо, зі слів Коломойського, у власника корпорації "Систем Кепітал Менеджмент" Ріната Ахметова все гаразд, але він страждає через футбол.