ua en ru

Кількість жерт отруєння алкоголем у Харківській області збільшилася до 12 осіб

Кількість жерт отруєння алкоголем у Харківській області збільшилася до 12 осіб Фото: масове отруєння алкоголем зареєстровано у Харківській області

Загалом, наразі зареєстровано 19 випадків отруєння алкогольними напоями

Кількість жерт отруєння алкоголем у Харківській області збільшилася до 12 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Як зазначається, станом на 22 вересня серед мешканців Харківської області зареєстровано 19 випадків отруєнь алкогольними напоями.

"Із загальної кількості постраждалих станом на 10:30 23 вересня 2016 року 12 осіб померло. Управління охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації та Головного управління ДСНС підтвердили дану інформацію", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загиблими виявилися мешканці трьох районів Харківської області, а також міста Харкова.

Так, у Вовчанському районі отруїлося 10 осіб, з них 8 - померло; в Ізюмському район отруїлося 4 громадяни, які вживали алкогольний напій на розлив в магазині с. Іванчуківка, з них 2 - померло, один постраждалий втратив зір, один перебуває в задовільному стані в ЦРЛ району; у Харківському районі отруїлося 3 мешканці с. Кутузівка, з них 2 - померло; у м. Харків за медичною допомогою звернулося 2 людини. Один перебуває на лікуванні в Харківській міській клінічній лікарні, інший відмовився від лікування та залишив лікарню.

Як зазначається, ситуація з отруєнням алкоголем у Харківській області перебуває на контролі Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про 9 жертв отруєння алкоголем у Харківській області.