ua en ru

Колесніков: До 2015 р. буде завершено трансукраїнську магістраль

Підготовка до Євро-2012 стала надзвичайно потужним стимулом для розвитку інфраструктури всієї України. На цьому наголосив сьогодні, 25 жовтня 2011 року, віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков під час виступу у рамках конференції міністрів транспорту Східного партнерства (м. Краків, Польща). Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

"У результаті підготовки до Євро-2012 значно покращився стан транспортної інфраструктури нашої країни, - сказав він. - Уже зараз від Західного кордону до Києва можна дістатися дорогою першої категорії". Крім цього, Колесніков зазначив, що до 2015 року буде завершено трансукраїнську магістраль. "Це дасть можливість перетнути автомобілем Україну - подолати відстань з Заходу до Сходу України - максимум за 15 годин", - сказав він.

Колесніков відзначив суттєвий розвиток аеропортів. Віце-прем'єр-міністр України поінформував своїх європейських колег, що до Євро-2012 в Україні з'являться чотири надсучасних аеропорти, три з яких зможуть приймати далекомагістральні літаки.