ua en ru

Кольченко доставили в колонію під Челябінськом

Кольченко доставили в колонію під Челябінськом Фото: Олександр Кольченко засуджений в Росії на 10 років за тероризм

Кримський активіст буде відбувати покарання в Копейську Челябінської області

Кримський активіст Олександр Кольченко, засуджений в Росії на 10 років за тероризм, буде відбувати покарання в Копейську Челябінської області. Про це повідомив журналіст Антон Наумлюк в Facebook.

"Розумниця Yana Goncharova знайшла Сашу Кольченка. Він буде відбувати покарання в ІК-6 Копейська. Пишіть йому листа через РосУзник", - повідомив він із посиланням на російського активіста та журналіста Яну Гончарову.

Розумниця Yana Goncharova знайшла Сашу Кольченко. Він буде відбувати покарання в ІК-6 Копейська. Пишіть йому листа через РосУзник. Адреса колонії: 456612, Челябінська обл., Копейськ, вул. Кемеровської, 20.

Опубліковано Антоном Наумлюком 29 лютого 2016 р.

Нагадаємо, 24 лютого Федеральна служба виконання покарань Росії етапувала засуджених українців Олега Сенцова і Олександра Кольченко в Челябінськ.

Олександр Кольченко був визнаний винним в участі терористичному співтоваристві і засуджений до 10 років російської колонії. Режисер Олег Сенцов був засуджений до 20 років російської колонії.

Президент України Петро Порошенко нагородив Олега Сенцова і Олександра Кольченко, засуджених у Росії, орденами "За мужність" I ступеня.