ua en ru

КОДА за останні 2 міс. підписала попередніх контрактів з різними іноземними компаніями на суму 1,5 млрд дол., - А.Присяжнюк

КОДА за останні 2 міс. підписала попередніх контрактів з різними іноземними компаніями на суму 1,5 млрд дол. Про це повідомив губернатор Київської обл. Анатолій Присяжнюк під час зустрічі з офіційними делегаціями регіонів Хорватії, Польщі і РФ, передає кореспондент РБК-Україна.

А.Присяжнюк зазначив, що через 1,5 міс. після оголошення про міжнародний інвестиційний форум «Інтеграція і партнерство», який стартує завтра в Києві, Київська облорганізація встигла підписати попередніх угод з різними іноземними компаніями з країн-учасників форуму на суму 1,5 млрд дол.

«Це різні проекти, зокрема, будівництво елеваторів для зберігання зерна, заводи з переробки с/г продукції, завод з виготовлення крохмалю, а також інші проекти в області медицини, культури. Також іноземні компанії виявили цікавість до будівництва в Київській обл. полів для гольфу», - сказав він.

Він повідомив, що КОДА підписала угоду і зараз виконуються проектні роботи з будівництва кінно-спортивних бази і манежу, який стане найбільшим у Європі. Вартість проекту складає 300 млн дол.

Під час зустрічі було підписано також доповнення до угоди між КОДА і Мазовецьким воєводством Республіки Польща про міжрегіональну співпрацю.