ua en ru

КНДР провела випробування твердопаливного ракетного двигуна

КНДР провела випробування твердопаливного ракетного двигуна Фото: Північна Корея знову провела випробування всупереч санкціям

Північна Корея продовжує роботу над міжконтинентальною балістичною ракетою

Північна Корея під керівництвом Кім Чен Ина провела успішні наземні випробування твердопаливного ракетного двигуна. Про це повідомило в четвер, 24 березня, північнокорейське інформаційне агентство, передає Reuters.

Як зазначає агентство, Кім Чен Ин залишився задоволений проведеним випробуванням і точністю ракет і похвалив чиновників, технологів і вчених за досягнуті успіхи.

"(Кім) залишився задоволений успішним випробуванням... що допоможе збільшити потужність балістичних ракет, здатних безжально знищувати ворожі сили", - повідомило інформаційне агентство республіки.

У разі підтвердження зазначеного факту, це означатиме, що КНДР продовжує працювати над програмою міжконтинентальної балістичної ракети всупереч санкціям ООН.

Нагадаємо, раніше КНДР пригрозила ракетним ударом по резиденції президента Південної Кореї у відповідь на чотириденні американо-південнокорейські навчання.