ua en ru

Клюєв доручив перевести на посилений режим роботи служби, які забезпечують життєдіяльність країни у зв'язку з погодними умовами

Перший віце-прем'єр-міністр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв доручив перевести на посилений цілодобовий режим роботи всі служби, які забезпечують життєдіяльність країни у зв'язку з погодними умовами. Про це міністр повідомив на селекторній нараді, передає кореспондент РБК-Україна.

Також Клюєв доручив утворити у міністерствах відповідні центральні органи виконавчої влади та у регіонах, а також у містах і районах штаби під головуванням перших заступників голів зазначених органів влади, які будуть контролювати ситуацію та вживати заходи щодо негайного реагування у надзвичайних ситуаціях.

"Для оперативного реагування на рівні Кабінету міністрів утворити центральний штаб, що має забезпечити координацію роботи усіх штабів, керівництво яким я залишаю за собою по дорученню прем'єр-міністра України Микола Азарова. Штаб має взяти під контроль усі важливі сфери життєзабезпечення країни", - йдеться у дорученні.

Нагадаємо, директор департаменту цивільного захисту МНС України Василь Квашук сьогодні заявив, що в Україні у зв'язку з низьким температурним режимом в цілодобовому режимі несуть службу 15 тис. працівників МНС для оперативної ліквідації можливих катаклізмів.