ua en ru

Клюєв обговорив з Коксом і Кваснєвським процес підготовки до підписання УА між Україною та ЄС

Секретар Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Андрій Клюєв та керівники моніторингової місії Європейського парламенту в Україні, колишні президенти Олександр Кваснєвський і Патрік Кокс у п'ятницю, 4 жовтня 2013 р. на зустрічі в Києві обговорили процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. Про це повідомляє прес-служба секретаря РНБО.

Клюєв поінформував співрозмовників про поточні результати реформ у рамках виконання домовленостей, досягнутих під час лютневого саміту Україна-ЄС. Секретар РНБО України також повідомив про подальші кроки української сторони, зокрема, у реформуванні сфери правосуддя, системи правоохоронних органів у боротьбі з корупцією.

Нагадаємо, співголови моніторингової місії Європарламенту Олександр Кваснєвський і Патрік Кокс 3-4 жовтня 2013 р. перебувають з незапланованим візитом в Україні. Зокрема, вчора вони відвідали екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко в лікарні у Харкові, а на сьогодні запланована їхня зустріч з Президентом України Віктором Януковичем.