ua en ru

Клюєв готовий сприяти розслідуванню подій в Україні

Екс-глава Адміністрації Президента України (АП) Андрій Клюєв заявив про готовність сприяти компетентним органам у розслідуванні українських подій.

Екс-глава Адміністрації Президента України (АП) Андрій Клюєв (на фото) заявив про готовність сприяти компетентним органам у розслідуванні українських подій. Про це повідомляє прес-служба екс-глави АП.

"Я з усією відповідальністю заявляю, що не тільки не причетний до цієї трагедії, але й намагався усіма силами їй перешкодити. Я також заявляю про свою готовність повноцінно співпрацювати з відповідними компетентними органами для встановлення істини", - сказано в заяві Клюєва.

Зазначимо, зараз Клюєв стверджує, що в даний момент життя його самого і його сім'ї знаходиться під загрозою із-за звинувачень у причетності до трагічних подій в Україні в лютому 2014 р., які призвели до людських жертв.

Крім того, Клюєв закликав лідерів Євросоюзу і міжнародного співтовариства стати гарантом об'єктивного, прозорого та неупередженого розслідування подій в Україні. Екс-глава АП просить міжнародне співтовариство зайняти чітку позицію щодо того, що тільки винні повинні понести покарання.

Нагадаємо, сьогодні ГПУ пред'явила підозри у вбивстві екс-Президенту Віктору Януковичу, що екс-міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку, екс-голови СБУ Олександра Якименко, екс-командувачу внутрішніх військ МВС Шуляку Станіславу, а також і Клюєву.