ua en ru

Клуби УПЛ вирішують питання про перегравання матчу "Маріуполь" - "Динамо"

Клуби УПЛ вирішують питання про перегравання матчу "Маріуполь" - "Динамо" Фото: Володимир Генінсон (upl.ua)

Рішення буде ухвалено 10 листопада

Президент української Прем'єр-ліги (УПЛ) Володимир Генінсон прокоментував звернення київського "Динамо" про те, щоб матч 7 туру чемпіонату з "Маріуполем" все ж відбувся. Про це повідомляє сайт zbirna.com.

"Було звернення ФК "Динамо" до всіх команд еліти, щоб вони дали добро на те, щоб поєдинок таки відбувся. Зараз клуби взяли час на роздуми. Незабаром вони прийдуть до спільної думки і повідомлять про це", - сказав Генінсон.

За інформацією Tribuna.com, представники київського клубу на засіданні УПЛ визнали свою провину і попросили клуби дозволити їм все-таки зіграти в Маріуполі без особливих гарантій безпеки.

Апеляційний комітет ФФУ готовий прийняти це визнання як аргумент на користь "Динамо" і не зараховувати йому технічну поразку. Але вимагає, щоб свою згоду в терміновому порядку дали всі клуби УПЛ, оскільки комітет збирається ухвалити рішення вже завтра, 10 листопада.

При цьому, джерела сайту повідомляю, що не всі клуби готові підтримати київський клуб і дозволити їм провести матч в Маріуполі.

"Це може спровокувати ще більший конфлікт всередині УПЛ. Якщо ж "Динамо" отримає 11 голосів, єдина можлива дата проведення матчу - 14 листопада", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, київське "Динамо" змінило позицію і звернулося до керівництва української Прем'єр-ліги (УПЛ) з проханням переграти на полі суперника матч 7 туру чемпіонату України з "Маріуполем".