ua en ru

Клінтон намагається виправдати свою поразку на виборах звинуваченнями на адресу ФБР, - Трамп

Клінтон намагається виправдати свою поразку на виборах звинуваченнями на адресу ФБР, - Трамп Фото: Дональд Трамп і Хілларі Клінтон

Президент США в черговий раз назвав історію про свої зв'язки з РФ фальшивої

Президент США Дональд Трамп назвав заяви екс-учасниці виборів президента США Хілларі Клінтон про те, що в її програші в 2016 році були винні російські хакери і дії глави ФБР Джеймса Комі, "спробою виправдати свою поразку на голосуванні". Про це Трамп написав на своїй сторінці в своєму Twitter.

"Директор ФБР Комі був кращою людиною, яка коли-небудь зустрічався на шляху Хілларі Клінтон в тому плані, що він дав їй свободу робити багато поганих справ!" - написав Трамп.

Він також додав, що, на його думку, "фальшива історія про Трампа та Росії була лише виправданням, яке демократи використовували, щоб пояснити свій програш на виборах".

Як повідомлялося раніше, колишній кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон, яка програла на президентських виборах 2016 року, вважає, що в її поразці винні втручання російських хакерів і дії глави ФБР Джеймса Комі

Екс-кандидат у президенти США підкреслила, що бере на себе повну особисту відповідальність за свою поразку, але пояснює його подіями останніх 10 днів перед виборами.

"Якщо б вибори відбулися 27 жовтня, я була б вашим президентом", - сказала Клінтон.

Нагадаємо, Трамп звинуватив Клінтон у зв'язках з Росією.