ua en ru

Клінтон скасувала передвиборну поїздку в Каліфорнію через пневмонію

Клінтон скасувала передвиборну поїздку в Каліфорнію через пневмонію Фото: Хілларі Клінтон скасувала поїздку до Каліфорнії за станом здоров'я

У розкладі кандидата в президенти США від Демократичної партії як і раніше є поїздка в Лас-Вегас в середу

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон скасувала передвиборчу поїздку до Каліфорнії, яке мало розпочатися в понеділок, через діагностовану у неї пневмонію. Про це повідомляє Reuters.

Зі слів представника штабу кандидата від Демократичної партії, в понеділок Клінтон мала вирушит з передвиборчим турне в Каліфорнію і Неваду, однак поїздку на західне узбережжя США тепер скасовано.

Як повідомило CNN, планувалося, що в понеділок і у вівторок Клінтон проведе в Лос-Анджелесі і Сан-Франциско серію заходів зі збору коштів для Демократичної партії.

Тепер ці плани скасовано, але в розкладі як і раніше значиться поїздка в Лас-Вегас у середу.

Зазначимо, кандидатові в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон стало погано на жалобній церемонії, присвяченій 15-ї річниці терактів 11 вересня в Нью-Йорку.

Пізніше з'явилося повідомлення, що у Клінтон діагностували пневмонію.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, згідно з останніми опитуваннями, випереджає кандидата від демократів Хілларі Клінтон на 2%.