ua en ru

Клінтон оприлюднила свою податкову декларацію

Клінтон оприлюднила свою податкову декларацію Фото: Хілларі Клінтон опублікувала свою податкову звітність

Дональд Трамп відмовився надати журналістам свою податкову звітність, пославшись на проходження аудиту

Кандидат у президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон опублікувала свою податкову звітність. Про це повідомляє BBC.

Згідно зі звітністю екс-держсекретаря США на сайті Демократичної партії, в 2015 році разом зі своїм чоловіком Біллом вона заробила 10,6 млн доларів, з яких вони заплатили 3,6 млн доларів податків у федеральний бюджет.


Водночас Клінтон розкритикувала свого опонента Дональда Трампа за відмову оприлюднити його декларацію.

Американські кандидати в президенти традиційно публікують свої податкові декларації перед виборами, хоча це не є офіційною вимогою чинного законодавства країни.

Демократи також окремо звертають увагу, що Білл і Хілларі Клінтон публікують свої податкові декларації щорічно, починаючи з 1977 року.

Мільярдер Дональд Трамп відмовився надати журналістам свою декларацію, пославшись на те, що його податкова звітність за останні кілька років зараз проходить процедуру аудиту.

Нагадаємо, згідно з останнім опитуванням, кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Хілларі Клінтон випереджає свого суперника-республіканця Дональда Трампа на 6%.