ua en ru

Клімкін 6-8 вересня відвідає Бельгію

Клімкін 6-8 вересня відвідає Бельгію Фото: Павло Клімкін

У Бельгії Клімкін візьме участь у консультаціях Україна-ЄС-РФ з імплементації торговельної частини упа, а також зустрінеться з Могерини і Столтенбергом

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін 6-8 вересня відвідає Бельгію з робочим візитом. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

В ході візиту Він візьме участь у тристоронніх міністерських консультаціях Україна-ЄС-РФ щодо імплементації торговельної частини угоди про асоціацію.

Крім того, глава Мзс проведе зустріч з віце-президентом Європейської Комісії, верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Федерікою Могеріні, комісаром ЄС з питань торгівлі Сесілією Мальмстрем, генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, заступником прем'єр-міністра, міністром закордонних справ Бельгії Дідьє Рейндерсом.

"Ключове увагу під час візиту буде приділено шляхам підтримки з боку ЄС у виконанні мінських домовленостей, підготовку до початку імплементації поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі Україна-ЄС з 1 січня 2016 року, перспектив запровадження безвізового режиму для громадян України", - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, Павло Клімкін має намір з допомогою США і Євросоюзу притягнути до відповідальності причетних до незаконного утримування українських громадян Надії Савченко та Олега Сенцова в Росії.