ua en ru

Клімкін відвідає В'єтнам з офіційним візитом 4-6 вересня

Клімкін відвідає В'єтнам з офіційним візитом 4-6 вересня Фото: Павло Клімкін (УНІАН)

В ході зустрічей обговорять перспективи розвитку відносин між країнами в декількох сферах

Глава Міністерства закордонних справ (МЗС) України Павло Клімкін відвідає В'єтнам з офіційним візитом 4-6 вересня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"4-6 вересня 2017 року на запрошення Віце-прем'єр-міністра, міністра закордонних справ Соціалістичної Республіки В'єтнам Фам Бінь Міня, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін відвідає В'єтнам з офіційним візитом", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, програмою візиту заплановано проведення зустрічей і переговорів українського міністра з главою зовнішньополітичного відомства СРВ Фам Бінь Минем, прем'єр-міністром країни паном Нгуєн Суан Фуком, міністром промисловості і торгівлі СРВ Чан Туан Анем та заступником голови провінції Нінь Бінь Тонг Куанг Тхинем.

Наголошується, що в ході зустрічей будуть обговорені перспективи розвитку відносин між двома країнами в політичній, торговельно-економічній та гуманітарній сферах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава МЗС України Павло Клімкін засудив останнє ядерне випробування Північної Кореї, заявивши, що для України дуже важливо це зупинити.