ua en ru

Клімкін здійснює офіційний візит в Ізраїль 26-27 листопада

Клімкін здійснює офіційний візит в Ізраїль 26-27 листопада Фото: Павло Клімкін (twitter.com/pavloklimkin)

Заплановані зустрічі глави МЗС України з керівництвом Ізраїлю

Протягом 26 - 27 листопада 2017 року міністр закордонних справ України Павло Клімкін перебуватиме з офіційним візитом в Ізраїлі. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Заплановані зустрічі глави зовнішньополітичного відомства України з прем’єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньягу, міністром оборони Ізраїлю Авігдором Ліберманом, окремими міністрами, керівництвом та депутатами Кнесету, а також керівництвом МЗС Ізраїлю", - йдеться в анонсі.

За даними відомства, з міністром охорони навколишнього природнього середовища Ізраїлю, міністром у справах Єрусалима та єврейської спадщини, співголовою Спільної міжурядової українсько-ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зєевом Елькіним Клімкін обговорить стан виконання домовленостей за підсумками 10-го засідання Комісії.

Зокрема, як очікується, міністри визначать подальші шляхи практичної взаємодії та активізації співпраці на економічному та інвестиційному напрямах, у сфері високих технологій та розвитку стартапів в Україні.

У МЗС також повідомили, що економічна складова візиту, окрім обговорення конкретних питань із керівництвом Ізраїлю, передбачає відвідання міністром офісів провідних ізраїльських науково-виробничих та стартап-компаній, а також Центру передачі технологій Єврейського Єрусалимського університету.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін у рамках участі у Брюссельському саміті "Східного партнерства" закликав підтримати нову резолюцію ООН з прав людини в Криму.