ua en ru

Клімкін обговорив з Трампом подальшу підтримку США України

Клімкін обговорив з Трампом подальшу підтримку США України Фото: Дональд Трамп прийняв Павла Клімкіна у Білому домі

Глава МЗС України також зустрівся з віце-президентом США Майклом Пенсом

Президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, де сторони обговорили подальшу підтримку України з боку Сполучених Штатів Америки. Про це повідомила прес-служба Посольства України у США у Facebook.

Крім того, перед цим відбулася зустріч Клімкіна з віце-президентом США Майклом Пенсом, на якій вони "детально обговорили розвиток ситуації на Донбасі".

Павло Клімкін подякував за незмінну позицію Адміністрації США в підтримці територіальної цілісності України та протидії російській агресії.

Як повідомила прес-служба, після зустрічей з вищим керівництвом Сполучених Штатів глава МЗС України доповів про їх результати президентові України Петру Порошенку.

UA/EN Президент США Дональд Трамп прийняв у Білому домі Міністра закордонних справ України Павла Клімкіна, де сторони об...

Опубліковано Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США 10 травня 2017 р.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп на зустрічі в середу, 10 травня, з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим заявив, що саме Росія відповідальна за повне виконання мінських домовленостей.