ua en ru

Клімкін обговорив з генсеком ОБСЄ удосконалення діяльності координатора організації в Україні

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні, 5 листопада, обговорив з генеральним секретарем ОБСЄ Ламберто Дзанньєра вдосконалення проектної діяльності координатора організації в Україні.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін сьогодні, 5 листопада, обговорив з генеральним секретарем ОБСЄ Ламберто Дзанньєра вдосконалення проектної діяльності координатора організації в Україні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Зокрема, сторони обговорили важливість вдосконалення проектної діяльності координатора проектів ОБСЄ в Україні та поглиблення її співпраці з українськими партнерами.

"Місія ОБСЄ повинна бути забезпечена всіма необхідними засобами для ефективного контролю за порушеннями режиму припинення вогню і моніторингу українсько-російського державного кордону", - зазначив міністр.

За його словами, пошук шляхів врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях та відновлення територіальної цілісності України є тестом на ефективність ОБСЄ.

Нагадаємо, ОБСЄ планує розширити місію спостерігачів на Донбасі до 500 осіб.