ua en ru

Клієнти "Запоріжгаз збуту" можуть 2 місяці платити за газ через інтернет без комісії

Клієнти "Запоріжгаз збуту" можуть 2 місяці платити за газ через інтернет без комісії Клієнти "Запоріжгаз Збуту" можуть 2 місяці платити за газ через інтернет без комісії

Протягом жовтня-листопада жителі Запорізької області, які зареєстровані в Особистому Кабінеті на сайті 104.ua та є власниками карток Visa, можуть платити за газ без комісії через сервіс онлайн-платежів iPay.ua. Про це повідомляє прес-служба "Запоріжгаз Збуту".

"Перевага сервісу Особистий кабінет, який дозволяє жителям області значно заощадити свій час - це можливість відразу оплачувати рахунки за спожитий газ, при необхідності можна роздрукувати квитанцію. А до кінця листопада це можна зробити без комісії", - говорить директор ТОВ "Запоріжгаз Збут" Тетяна Колесникова.

За даними прес-служби, оплата за газ через Особистий кабінет займає кілька хвилин. А через сервіс онлайн-платежів iPay.ua до платника прийде лист з посиланням на оплату - тому йому не треба вводити номер особового рахунку. Для оплати рахунку за вересень достатньо просто натиснути на кнопку "Оплатити".

Крім того, повідомляється, що в Запоріжжі на сьогоднішній день через iPay.ua. за блакитне паливо заплатили майже 500 осіб. Сервісом Особистий кабінет на сайті 104.ua вже скористалися майже 70 тисяч жителів Запорізького регіону.