ua en ru

Клієнти "Рівнегаз збуту" можуть до кінця листопада платити за газ без комісії

Клієнти "Рівнегаз збуту" можуть до кінця листопада платити за газ без комісії Клієнти "Рівнегаз Збуту" можуть до кінця листопада платити за газ без комісії

До 30 листопада споживачі газу Рівненської області, які є власниками картки Visa, можуть платити за газ без комісії з особистого кабінету на сайті 104.ua через сервіс онлайн-платежів iPay.ua. Про це повідомляє прес-служба "Рівнегаз Збуту".

У зв'язку з початком опалювального сезону платежі жителів за газ ростуть, і питання оплати спожитого палива без комісії стає особливо актуальним. Тому з 4 жовтня по 30 листопада споживачі природного газу в Рівненській області мають можливість, зареєструвавшись в особистому кабінеті на сайті 104.ua, оплачувати послуги з газопостачання швидко і без комісії, повідомляє прес-служба.

"Онлайн сервіс "Особистий кабінет" дозволяє жителям області значно заощадити свій час та кошти. Адже, крім того, що з його допомогою можна миттєво оплачувати рахунки за спожитий газ, до кінця листопада це можна зробити без комісії", - говорить директор ТОВ "Рівнегаз Збут" Леонід Кошельник.