ua en ru

Кличко заявив про загиблого в ході зіткнень під верховною Радою

Кличко заявив про загиблого в ході зіткнень під верховною Радою Фото (РБК-Україна): місце вибуху під Радою

При цьому мер Києва не дав ніяких подробиць

За інформацією мера Києва Віталія Кличка, в ході зіткнень під будівлею Верховної Ради є загиблий. Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У мене вже є інформація, що є загиблий, ті хлопці, які зараз забезпечують правопорядок у Києві, батальйон Нацгвардії, молоді хлопці, загинув. Завдання зараз для правоохоронних органів в дуже короткі терміни встановити, хто повинен за це нести відповідальність за законом", - повідомив Кличко.

Кривава провокація, яка відбулася під Верховною Радою, повинна негайно отримати правову оцінку і наслідки. Правоохоронці...

Posted by Виталий Кличко on 31 августа 2015 г.

Нагадаємо, під будівлею Верховної Ради сьогодні, 31 серпня, після прийняття в першому читанні змін до Конституції почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями.

Кличко заявив про загиблого в ході зіткнень під верховною Радою

Фото (РБК-Україна) - наслідки вибуху під Радою

В ході мітингу під будівлею парламенту агресивно налаштовані активісти почали штурм парламенту. В ході зіткнень між правоохоронцями та мітингувальниками під будівлею Верховної Ради в Києві прозвучало близько 10 вибухів.

Раніше повідомлялося, що в сутичках під Радою постраждали 50 співробітників правоохоронних органів, деякі з них у важкому стані. ЗМІ передавали, що одному з бійців Національної гвардії відірвало ногу.

Зазначимо, що сьогодні Верховна Рада України прийняла в першому читанні за основу проект закону України № 2217а (постанова №2217а/П1) "Про внесення змін до Конституції України" (щодо децентралізації влади), після чого під парламентом почалися зіткнення.