ua en ru

Кличко задає європейський тон своєю передвиборчою кампанією, - експерт

Кличко задає європейський тон своєю передвиборчою кампанією, - експерт Фото: Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко почав передвиборчий процес в незвичному для киян форматі: з відкритої презентації мажоритарників і без "совкової" урочистої презентації кандидатської програми, що вкотре підтверджує європейський курс політика. Так кандидат політичних наук Дмитро Гаврилюк прокоментував офіційне висунення Віталія Кличка кандидатом в мери Києва від БПП "Солідарність", передає "Єдність".

"Офіційну заяву про участь у виборах мера Києва Кличко зробив на Поштовій площі. Жодних колонних залів, абсолютна відсутність партійної символіки. Це свого роду символічне підтвердження дій мера Віталія Кличка - європейський формат роботи, виконання розпочатих проектів. Обіцяв добудувати Поштову - зробив ", - зазначив експерт.

Окремо політолог виділив відкриту презентацію киянам кожного кандидата від команди нинішнього мера в депутати Київради.

"В черговий раз Віталій Кличко як мер демонструє відкритість своїх дій. І під час заяви про висунення Кличка повністю пішов від політизації процесу. На презентації не було жодного політичного прапора, банера або логотипу. І це відповідає очікуванням виборців, оскільки люди дуже втомилися від політичних брендів, їм потрібні реальні справи", - сказав Гаврилюк.