ua en ru

Кличко у Великобританії провів зустріч зі студентами Оксфорду

Кличко у Великобританії провів зустріч зі студентами Оксфорду

Мер Києва Віталій Кличко на запрошення дискусійної спільноти Оксфорд Юніон виступив та поспілкувався зі студентами Оксфордського університету і членами Оксфорд Юніон. Про це повідомляє прес-служба мера.

Зокрема, він розповів про те, як досягати успіху в житті, а також однією з тем дискусії була ситуація в Україні та те, яким бачить наша держава своє майбутнє і що збирається робити для того, аби успішно рухатися вперед.


Відповідаючи на запитання студентів про російську агресію проти України, Кличко зазначив, що політика, яку веде Росія, в 21-ому столітті не має перспектив і заводить в глухий кут саму Росію.

"Російська агресія на Сході України і те, як Росія вчинила з Кримом, ще раз показали, що імперські прагнення цієї держави нікуди не зникли. Російська Федерація намагається будь-якими методами відтворити імперію.– І сьогодні цьому протистоїть Україна. Протистоїть з усіх сил, втрачаючи своїх найкращих синів на війні. І все це відбувається тому, що українці хочуть стати частиною європейської сім’ї. Ми створимо такі ж високі стандарти життя, як в європейських державах, побудуємо демократичну і сильну країну. Українцям це під силу!", - наголосив Віталій Кличко.

За даними прес-служби, Оксфорд Юніон – одна з найбільш впливових дискусійний спільнот, яка об’єднує випускників Оксфордського університету. Це - третє з найстаріших університетських об’єднань у Великобританії, засноване у 1823-му році.