ua en ru

Кличко впевнений, що завтра буде досягнуто консенсус щодо персонального голосування у ВР

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко впевнений, що на завтрашньому засіданні керівників депутатських груп і фракцій у голови парламенту Володимира Рибака буде досягнуто консенсус щодо персонального голосування у Верховній Раді. Про це Кличко заявив на сьогоднішній прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я впевнений в тому, що консенсус має бути знайдений, але хочу звернути вашу увагу, що ми не можемо знайти якийсь компроміс в персональному голосуванні народного депутата в парламенті. Ми не можемо знайти компроміс в тому, щоб ходити на роботу або не ходити... але я впевнений, що це наша ключова вимога і ми будемо дотримуватися цього, але думаю, що завтра на засіданні у Рибака ми зможемо знайти шлях, яким чином ми зможемо дійти до персонального голосування", - сказав Кличко.

Він підкреслив, що потрібно пам'ятати, що парламент не може продовжувати приймати рішення в нинішньому режимі. Варіант силового розблокування парламентської трибуни, на думку Кличка, продемонструє лише "небажання більшості працювати за законами України".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Президент України Віктор Янукович доручив забезпечити нормальну роботу парламенту. У той же час заступник глави фракції "Свобода" Олексій Кайда 12 лютого заявив, що опозиція не очікує просування в переговорах щодо розблокування роботи Ради.

Читайте також: Більшість 19 лютого забезпечить роботу парламенту, - ПР