ua en ru

Кличко ухвалить рішення про реванш з Джошуа в червні

Кличко ухвалить рішення про реванш з Джошуа в червні Фото: Джошуа і Кличка

Зараз Володимир перебуває у відпустці у Флориді

Менеджер українського суперважковаговика Володимира Кличка Берндт Бенте заявив, що спортсмен прийме рішення про реванш Ентоні Джошуа в середині червня. Про це повідомляє BoxingScene.

"Зараз Володимир почуває себе краще, він у відпустці у Флориді з дружиною і дочкою. Він прийме рішення дуже швидко після свого повернення, на початку червня або, бути може, в середині. Наступним кроком може бути матч-реванш або відхід у відставку. Але все залежить від нього самого", - сказав Бенте.

Пункт про реванш був прописаний в контракті на бій з Джошуа.

В команді британського боксера заявили, що можливий реванш може відбутися не раніше жовтня на стадіоні в Кардіффі. Також у Джошуа не виключили варіанти проведення бою в Китаї чи в Німеччині.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі, британський боксер Ентоні Джошуа переміг Володимира Кличка технічним нокаутом в 11 раунді.

27-річний англієць завоював титули чемпіона світу у важкій вазі за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) Super, Міжнародної боксерської федерації (IBF) і Міжнародної боксерської організації (IBO).