ua en ru

Кличко повторив, що Майдан буде стояти до виконання всіх вимог

Лідер фракції "Удар" Віталій Кличко заявив, що Майдан буде стояти до тих пір, поки влада не виконає всіх мирних вимог учасників акцій протесту. З таким закликом він звернувся до громадян, виступаючи на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба "Удару".

"Диктатор сам не піде. Його треба примусити. Тому ми розширюємо свій тиск на владу і змусимо Януковича виконати вимоги громадян", - сказав Кличко.

"Друзі, вчора ми разом оголосили Януковичу ультиматум. Він повинен відпустити затриманих, покарати винних у побитті людей, вигнати уряд Азарова. А вихід з нинішньої кризи один - дострокові вибори президента і парламенту", - заявив Кличко.

Також він закликав всіх учасників мирних акцій протесту на Майдані ще більш рішуче наполягати виконання пред'явлених вимог.

"Я звертаюся до всієї України - на Сході і на Заході: встати повинна вся Україна і оголосити протест цієї влади у всіх містах містечках. З завтрашнього дня. І ми зможемо мирним методом дотиснути цю владу і змусити її піти", - підкреслив Віталій Кличко.