ua en ru

Кличко попросив учасників Євро майдану покинути будівлю КМДА

Кандидат у мери Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко попросив учасників Євромайдану покинути будівлю Київської міської державної адміністрації та запропонував їм інше приміщення.

Кандидат у мери Києва, лідер партії "Удар" Віталій Кличко попросив учасників Євромайдану покинути будівлю Київської міської державної адміністрації та запропонував їм інше приміщення. Про це повідомила прес-служба партії "Удар".

Фотогалерея: "Кличко відвідав будівлю КМДА на вул. Хрещатик, 36"

Кличко попросив самооборону Майдану, які розташувалися у приміщенні, дати можливість новій столичній владі працювати і ухвалювати необхідні для Києва рішення.

"Тут багато людей, для яких київська мерія вже стала домівкою. Але сьогодні ми змінили владу: українці обрали президента, кияни - обрали мера і Київраду. І нам потрібно, щоб і Київ, і країна поверталися до мирного життя і починали проводити реформи", - зазначив Кличко.

Лідер "Удару" підкреслив, що кияни обрали 120 депутатів Київради, яким потрібно проводити засідання, а працювати немає де, оскільки приміщення Київради зайняте самооборонівцями Майдану.

"Тому звертаюся до кожного з вас дати можливість Київраді працювати і вибудовувати вертикаль влади у Києві", - зазначив Кличко.

Він підкреслив, що "ніхто нікого не хоче виставляти на вулицю" і запропонував людям, які зараз перебувають у Київраді і потребують житла, інше приміщення, у якому вони зможуть тимчасово розміститися.