ua en ru

Кличко попрямував на зустріч з Януковичем в АП

Кличко з вул. Грушевського, де він спілкувався зі священиками і керівництвом спецпідрозділів, поїхав до Януковича.

Лідер "Удару" Віталій Кличко з вул. Грушевського, де він спілкувався зі священиками і керівництвом спецпідрозділів, поїхав до Президента України Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба партії "Удар".

Кличко пройшов через кордон "Беркуту" та поспілкувався з командирами і бійцями внутрішніх військ. Він закликав їх не вчиняти будь-яких дій проти мітингувальників і, щоб уникнути кровопролиття, бути сьогодні з народом.

"Від вас сьогодні багато залежить. Продовжиться ескалація конфлікту в Україні, ми зробимо крок до розв'язання політичної кризи. Ви - такі ж громадяни, як і ті, що зараз стоять за барикадами. Охороняйте людей, а не владу. І я обіцяю вам, що ті, хто не буде виконувати злочинних наказів, спрямованих проти свого народу, не будуть піддаватися переслідуванням", - звернувся Кличко до правоохоронців.

Також, священики сказали лідеру "Удару", що стоять на Грушевського, щоб більше не пролилася кров. І далі будуть стояти і молитися за Україну.

Після цього Віталій Кличко поїхав на Банкову, аби зустрітися з Януковичем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віталій Кличко готувався їхати до Віктора Януковича для переговорів. Також вчора, 20 січня, він наполягав наполягав, щоб Президент особисто брав участь у переговорах з врегулювання конфліктної ситуації в країні.