ua en ru

Кличко написав заяву про складання повноважень голови "Солідарності"

Кличко написав заяву про складання повноважень голови "Солідарності"

Мер Києва Віталій Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Про це Віталій Кличко заявив під час засідання Київради.

Мер зазначив, що з самого початку, коли новий закон про державну службу вступив в силу, він заявив про те, що не буде порушувати закон. І підкреслив, що всі державні службовці повинні працювати виключно в рамках чинного законодавства.


"Хочу повідомити, що, оскільки за законом не можна суміщати посаду голови адміністрації і голови або члена політичної партії, я написав заяву про складання повноважень голови "Солідарності". Його має розглянути політрада. А далі, за процедурою,– за статутом, – це рішення має прийняти з'їзд, який обирає голову партії, так і погоджується зі складанням ним повноважень", – зазначив Віталій Кличко.

Він також закликав депутатів не робити гучних політичних заяв, а працювати на благо киян.

"Нам кияни довірили відстоювати свої права і інтереси. І ми це робимо, незважаючи на політичні прапори і кольору. І це – завдання кожного, хто знаходиться в цьому залі", – наголосив Віталій Кличко.