ua en ru

Кличко каже, що веде переговори з кандидатами в мери Києва про зняття їхніх кандидатур

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко веде переговори з кандидатами на посаду мера Києва про зняття їхніх кандидатур.

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко веде переговори з кандидатами на посаду мера Києва про зняття їхніх кандидатур. Про це Кличко заявив журналістам в кулуарах Верховної Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Такі переговори ведуться з іншими кандидатами. Коли будуть домовленості, то я повідомлю про результат", - сказав Кличко.

Кличко висловив подяку екс-главі МВС Юрію Луценку щодо його відмови балотуватися в мери Києва.

"Я вдячний Луценко, який відмовився йти в мери Києва... Ми й надалі будемо працювати в цьому напрямку, щоб отримати максимальну підтримку, тому що це не тільки підтримка, це також розподіл відповідальності. Люди, які роблять такий крок, вони розуміють, що є відповідальними за зміни в країні", - додав лідер "Удару".

Нагадаємо, 25 лютого 2014 р. Верховна Рада проголосувала за призначення виборів мера Києва і Київради на 25 травня 2014 р. Про рішення балотуватися в мери Києва вже заявляли лідер "Удару" Віталій Кличко, нардеп із фракції "Батьківщини" Леся Оробець, громадський активіст Ігор Луценко, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, нардеп з фракції "Батьківщина", лідер партії "За Україну!" В'ячеслав Кириленко, а також адвокат Тетяна Монтян.