ua en ru

Klerevant (Клеревант): відгуки про прибутковий портфель в Центр Біржових Технологій

Klerevant (Клеревант): відгуки про прибутковий портфель в Центр Біржових Технологій

Інвестиційний портфель - це набір цінних паперів та інших активів, які зібрані разом для досягнення певної фінансової вигоди. У сучасному світі інвестори все частіше вдаються до формування інвестиційного портфеля, відмовляючись від банківських депозитів. Компанія "Фінансовий Експерт" протягом багатьох років займається створенням таких портфелів, завдяки чому клієнти добре заробляють. Інвестиційний портфель Klerevant (Клеревант) - це новітній портфель компанії, що є вершиною майстерності аналітиків. Його унікальність полягає в надійності та інноваціях, так як він складається з акцій великих компаній світу, а також кріптовалюти биткоин. В даний час, в залежності від інвестованої суми, існує висока вірогідність отримання високого доходу (від $5 000 до $50 000) за кілька місяців. Відгуки про портфелі Клеревант ще не встигли поширитися по мережі, так як це новітнє пропозиція компанії, проте вже незабаром можна буде почитати відгуки про Klerevant від успішних інвесторів, удвоивших свої фінансові вкладення.

Сильними сторонами портфеля Клеревант є:

  • контроль 24/7 - можливість подивитися кожен актив і побачити, яка акція який приносить дохід;
  • можливість у будь-який момент вийти з бізнесу;
  • вигідні інвестиції невеликими сумами в порівнянні з капіталовкладеннями в бізнес або нерухомість;
  • основа формування Klerevant - використання унікальної стратегії оцінки акцій та інших активів за методом "Кривої Пітера Лінча"

Клеревант: відгуки про перспективному інвестиційному портфелі

Інвестиційні портфелі "Фінансового Експерта"

Як уже говорилося, компанія Financial Expert вже багато років поспіль формує прибуткові інвестиційні портфелі. Наприклад, попередній портфель компанії складався з купівлі биткоина і нафти, і всі ці ідеї отработались повною мірою, що допомогло клієнтам практично подвоїти інвестовані ними суми. Зокрема, на той момент запаси нафти в США знижувалися, при цьому Росія і країни ОПЕК продовжили політику скорочення видобутку нафти. Аналітики "ФинЭксперта" врахували цю ситуацію при формуванні портфеля і рекомендували купувати нафту. Ці прогнози виправдалися, що дало клієнтам можливість багато заробити.

Що стосується прогнозу биткоину в попередньому портфелі компанії, то аналітики Financial Expert також рекомендували його купувати, так як новий SegWit, який відбувся в жовтні, не увінчався успіхом, а, навпаки, стимулював зростання попиту на биткоин. Крім того, запаси биткоина обмежені, а значить, і попит на нього з часом буде тільки зростати. Важливим фактором на користь зростання биткоина стала інформація про те, що на світових біржах планується запуск торгівлі ф'ючерсами на биткоин.

Відгуки про Клеревант: свідоцтво його прибутковості

Портфель "Клеревант": відгуки та переваги

Портфель "Клеревант", відгуки про який від експертів самі приємні, виявився ще більш привабливим і перспективним, ніж всі попередні портфелі "ФинЭксперта". Це обумовлено тим, що в ньому, крім биткоина, містяться ще й акції найбільших компаній світу. Наприклад, туди входять акції німецького автомобілебудівного концерну BMW, американської корпорації Apple і фінансового конгломерату США Bank of America. Фахівці Financial Expert роблять ставку на ці найбільші компанії, маючи дуже серйозні підстави:

  • Apple в 2018 року готує до випуску iPhone SE другого покоління за ціною $450. При цьому очікується, що новий iPhone отримає "начинку" і камеру iPhone 7. Крім того, Apple запустить свій сервіс потокової трансляції відео, в якому важливу роль відіграє оригінальний контент. І це при тому, що акції Apple вже в цьому році зросли майже на 53 %.
  • BMW. Німецький концерн планує в 2018 році розпочати продаж нового сучасного паркетника BMW X2. Крім того, у найближчі плани гіганта входить випуск електромобіля нового покоління BMW M3.
  • Bank of America. Чистий прибуток Bank of America за підсумками першого півріччя 2017 року зросла на 22,6%, а Уоррен Баффет став найбільшим акціонером фінансового конгломерату.

Инвестпортфель “Клеревант” - Центр Биржевых Технологий

Де дізнатися про "Клеревант"?

Центр Біржових Технологій (ЦБТ) - це та компанія, де можна отримати всю інформацію про портфелі "Клеревант". Відгуки про компанії ЦБТ підтверджують її надійність і ефективність роботи. Не пропустіть свій шанс - підключайтеся до портфелю, поки ціни на акції, що входять в нього, не підскочили. Адже в даний момент перспективи цього портфеля настільки великі, що можна з легкістю розраховувати на подвоєння інвестованої суми вже за кілька місяців.