ua en ru

У КВУ розповіли, скільки депутатів пропустили половину голосувань у Раді за три роки

У КВУ розповіли, скільки депутатів пропустили половину голосувань у Раді за три роки Фото: Верховна Рада України (УНІАН)

188 народних депутатів взяли участь менш 50% голосувань

188 народних депутатів пропустили половину голосувань Верховної ради України за три роки. Про це йдеться у звіті Комітету виборців України.

Повідомляється, що 43 нардепа пропустили 90% голосувань. Всього за три роки відбулося 10 945 голосувань.

Наголошується, що 188 народних депутатів взяли участь менш 50% голосувань.

Крім того, 43 депутати пропустили майже всі голосування ВР, найбільше членів фракції "Опозиційний блок" - 18 осіб. Також у списку 10 депутатів "Видрождення", 9 - позафракційні, 4 - "Волі Народу", по 1 - НФ і БПП.

У КВУ розповіли, скільки депутатів пропустили половину голосувань у Раді за три роки

Фото: статистика (cvu.org.ua)

Нагадаємо, за даними КВУ на початок листопада лідери фракцій переважно ігнорують роботу в комітетах і не беруть участь в їх засіданнях.

"Найгірші показники відвідуваності у Пд. Бойко, Ю. Тимошенко та О. Ляшко. За три роки Бойко відвідав 2% засідань комітету, в який входить, Ю. Тимошенко - 11%, А. Ляшко - 41%, А. Березюк - 75%, А. Герасимов - 81%, М. Бурбак - 95%. Лідер "Опозиційного блоку" Бойко за три роки був присутній лише на 1 засіданні з 60 комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю", - йдеться в повідомленні комітету.