ua en ru

У китайському зоопарку тигр напав на людину

У китайському зоопарку тигр напав на людину Фото: тигр роздер чоловіка в зоопарку

Нещасний випадок стався в зоопарку міста Нінбо

У зоопарку китайського міста Нінбо чоловіка, який потрапив у загорожу з дикими звірями, атакував тигр, передає Daily Mail.

Повідомляється, що відвідувачам зоопарку вдалося сфотографувати та зняти на відео те, як тигр тягне чоловіка і кусає його в районі шиї, у той час, як два інших хижака причаїлися позаду.

У китайському зоопарку тигр напав на людинуУ китайському зоопарку тигр напав на людину

Хоча відвідувачі зоопарку підняли тривогу, щойно чоловіка атакував тигр, у працівників закладу пішла година на те, щоб дістати чоловіка з лап хижаків.

У китайському зоопарку тигр напав на людинуУ китайському зоопарку тигр напав на людинуУ китайському зоопарку тигр напав на людину

Зрештою, тигрів вдалося відлякати феєрверками та водою. Чоловіка доставили у лікарню, але він помер від отриманих травм.

Зазначено, що одного з тигрів застрелили у своїй схованці працівники зоопарку. Один з очевидців події повідомляє, що тигр не дозволяв чоловікові звільнитися.

"Я бачив, як тигр роздирає чоловіка, все його обличчя було вкрите кров'ю. Кожен раз, коли чоловік намагався звільнитися, тигр знову хапав його", - говорить очевидець.

Повідомляється, що незрозумілою лишається причина, з якої чоловік, який прийшов у зоопарк з дитиною та дружиною, потрапив у загорожу до тигрів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Києвом собаки на смерть загризли учасника АТО.