ua en ru

У Китаї в результаті зсуву загинули 17 осіб

У Китаї в результаті зсуву загинули 17 осіб Фото: зсув у Китаї (twitter.com-XHNews)

В результаті зсуву 18 осіб вважають зниклими без вести

У Китаї в результаті зсуву загинули 17 людей, ще 18 людей вважаються в даний момент зниклими без вести. Про це повідомляє Xinhua, посилаючись на інформацію місцевої влади.

"Число загиблих склало 17 осіб та ще 18 вважаються зниклими безвісти після зсуву в окрузі Найон в південно-західній частині Китаю в провінції Гуйчжоу в понеділок вранці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, 25 осіб були виявлені, з яких 17 загиблих, 8 постраждалих. Поранені госпіталізовані і перебувають у стабільному стані.

Наголошується, що обвал стався приблизно о 10:40 за місцевим часом в понеділок у селищі Чжанцзянь, торкнувшись 34 родини. Так, понад 600 тис. кубометрів каменю і бруду обвалилися на 200 метрів досягли села.

На місці працюють понад 2 тис. осіб, в тому числі поліція, пожежники і медичний персонал, понад 90 аварійних автомобілів, 20 детекторів житті, 17 екскаваторів і вісім дронов.

У Китаї в результаті зсуву загинули 17 осіб

Фото: зсув у Китаї (twitter.com-Geotechpedia)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих в результаті повеней і зсувів у Сьєрра-Леоне (Африка) перевищила тисячу осіб.