ua en ru

У Китаї чоловік з ножем напав на перехожих і скоїв наїзд на натовп

У Китаї чоловік з ножем напав на перехожих і скоїв наїзд на натовп Ілюстративне фото (Pixabey)

У результаті події загинули дві людини

У місті Нінбо (Китай) озброєний ножем чоловік напав на перехожих, а потім скоїв наїзд на людей на автомобілі. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Beijing News.

Зазначено, що інцидент стався у районі Бейлунь. Так, чоловік після особистого конфлікту поранив ножем перехожих, а потім наїхав на натовп на автомобілі. У результаті загинули двоє людей, а 16 отримали поранення. Підозрюваний затриманий.

Нагадаємо, в китайській провінції Хунань щонайменше дев'ять людей загинули і ще 43 постраждали при наїзді позашляховика на площі міста Хен'ян. Повідомлялося, що 54-річний Янь Занюнь раніше був судимий за підпал і торгівлю наркотиками. Причини ДТП встановлюються. Усіх поранених доставили в лікарню.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що в Сан-Франциско (США) автомобіль наїхав на групу людей, у результаті одна людина загинула, четверо отримали поранення.

У вересні в Лондоні (Великобританія) автомобіль наїхав на пішоходів біля мечеті, в результаті чого постраждали двоє людей. Інцидент стався у ніч на 19 вересня у районі мечеті в Кріклвуді на північному заході Лондона, де автомобіль наїхав на натовп пішоходів. У результаті наїзду двоє людей з травмами були доставлені в лікарню.