ua en ru

У Кіровоградській області на хабарі затримали начальника військово-лікарської комісії

У Кіровоградській області на хабарі затримали начальника військово-лікарської комісії Фото: затримання (facebook.com/vppru)

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру

У Кіровоградській області сьогодні, 19 січня 2018 року, на хабарі затримали начальника військово-лікарської комісії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Військової прокуратура Південного регіону України у Facebook.

"У п’ятницю, 19 січня 2018 року, слідчими військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України спільно зі співробітниками УСБУ у Кіровоградській області в рамках кримінального провадження щодо вимагання неправомірної вигоди викрито начальника військово-лікарської комісії Державної установи "Територіальне медичне об'єднання МВС по Кіровоградській області", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, затриманий вимагав неправомірну вигоду в сумі 1 тис. доларів за вирішення питання про надання колишньому військовому, учаснику бойових дій, 3 групи інвалідності.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та обрання запобіжного заходу.

#хабар #лікар #Нацполіція #військовапрокуратура #Кропивницький ОНОВЛЕНО Військові прокурори Кіровоградського гарнізону н...

Опубліковано Військова прокуратура Південного регіону України 19 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві співробітники Служби безпеки України затримали поліцейського на хабарі.